«АгроЕкспо»: 36 000 квадратних метрів для сучасного агробізнесу

3 червня, 2013

Агропромислова виставка «АгроЕкспо», яка відбудеться з 3 по 5 жовтня 2013 року в місті Кіровограді, відкриває якісно нові можливості для українського аграрного бізнесу: відвідувачі зможуть побачити і оцінити в роботі максимум продукції вітчизняних та зарубіжних виробників на найбільшому в Україні виставковому майданчику.

Галузевих виставок такого масштабу, орієнтованих на безпосередніх споживачів, на сьогоднішній день в Україні не існує. Саме тому давно назріла необхідність у створенні саме такого заходу — впевнені організатори «АгроЕкспо», в якості яких виступають Міністерство аграрної політики та продовольства України, Асоціація підприємств-виробників техніки і обладнання для агропромислового комплексу «Украгромаш» та Асоціація аграрних інженерів України.

Тепер про все докладніше і по порядку. По-перше, площа експозиції становить рекордні для національних галузевих форумів 36000 м2, і це не враховуючи демонстраційного поля, на якому пройдуть польові покази техніки. Таким чином, відвідувачі зможуть отримати максимально повну інформацію про продукцію, яка їх цікавить, наочно побачити її як на статичній експозиції, так і результат роботи в полі, зробити усвідомлений вибір оптимальних по співвідношенню ціна-якість рішень для свого бізнесу.

По-друге, на «АгроЕкспо» буде представлена вся продукція, необхідна аграріям: добрива та засоби захисту рослин, насіння та посадковий матеріал, обладнання для тваринництва, автомобілі, екскаватори. Також в агро-форумі візьмуть участь організації, які надають послуги, супутні сьогодні будь-якому бізнесу: банківський сектор, кредитування, страхування, лізинг.

По-третє, вже сьогодні виставку «АгроЕкспо» з упевненістю можна назвати міжнародною, оскільки в ній візьмуть участь не тільки вітчизняні, але й закордонні компанії.

По-четверте, місце проведення виставки — місто Кіровоград, розташований в центрі України, куди зручно добиратися будь-яким транспортом з усіх регіонів країни. Для відвідувачів облаштовані зручні під'їзні шляхи, широкі проїзди, паркувальний майданчик на 580 місць.

Підводячи підсумок, можна з упевненістю заявити: «АгроЕкспо» відкриває принципово нові перспективи для аграрного бізнесу України. Її унікальність в ряду інших національних виставок складають: рекордна виставкова площа 36 000 м2, демонстрація роботи техніки в полі, а також можливість повною мірою оцінити широкий асортимент продукції компаній-учасників.

Запрошуємо вас відвідати найбільшу українську агропромислову виставку «АгроЕкспо»!

Виставка «АгроЕкспо» пройде 3-5 жовтня 2013 року.

Місце проведення: м. Кіровоград, вул. Мурманська, 8.
Контактний телефон: (0522) 35-61-45
Сайт виставки: www.ukragroexpo.com

АгроЭкспо
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!