Путівник, який супроводжуватиме вас у бізнесі

2 жовтня, 2013

Для ефективного ведення бізнесу, дуже важливим є те, щоб підприємці могли швидко орієнтуватись у сучасному потоці інформації. Мали можливість відстежувати останні зміни у Законодавчій базі України та останні новини світу. У цьому вам допомагатиме „довідник – путівник” податкової та митної справи.

Оновлене видання „Вісник” Міністерства Доходів і зборів України допоможе вам ознайомитись із останніми змінами у податковому та митному кодексах України. Кожен з вас зможе знайти для себе цікавий та корисний матеріал, починаючи від найактуальнішого – ЄСВ і закінчуючи проектами, які лише найближчим часом Уряд планує впровадити до існуючого законодавства.

Команда, яка створює цей журнал, працює виключно на якісний результат. У  цьому може переконатись не лише бізнесмен, а й пересічний громадянин. Зміст видання досить різноманітний. Тут вам і статті щодо особливостей в оподаткуванні, у порівнянні із країнами ЄС, і роз’яснення ситуацій, з якими кожного дня зіштовхуються провідні спеціалісти податкової та самі платники податків. Більш того, для повної зручності громадян, журнал виходить українською та російською мовами.

Отже, зателефонувавши до Філії ДП „Сервісно-видавничий центр Міндоходів України” за телефонами 425-92-61, 462-57-54, 462-57-55, ви можете здійснити передплату на вказаний журнал. Передплатний індекс журналу – 22599 (україномовне видання), 22600 (російською мовою).

Шак Анна Олегівна
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!