Діамантбанк продає колекційну монету «Європа»

6 травня, 2014

До асортиментного ряду монет Діамантбанку приєдналася срібна колекційна монета «Європа» відомої серії «Континенти», що випущена  Монетним двором Польщі. Особливої уваги заслуговує футляр з декоративною обкладинкою, створений спеціально для даної монети.

На реверсі монети представлені шість найбільш характерних і впізнаваних будівель з різних історичних епох і регіонів «Старого континенту»: Тауерський міст в Лондоні, Кельнський собор в Кельні, Собор Василя Блаженного в Москві, Ейфелева вежа в Парижі, Колізей в Римі та Парфенон в Афінах.

На аверсі, що є загальним для всієї серії, представлені атрибути, пов'язані з географією, подорожами і відкриттями – глобус, підзорна труба і карта.

Монета викарбувана зі срібла 999-ої проби, має розмір 41.6 x 55.6 мм, вагу – 56.56 г.

З асортиментним рядом усіх монет, які пропонує своїм клієнтам Діамантбанк, можна ознайомитися на офіційній сторінці банку diamantbank.ua/coins.html

Отримати більш детальну інформацію про монети та банківські метали можна зателефонувавши до Інформаційного центру Банку за номером 0 800 308 303 (дзвінки безкоштовні з усіх телефонів по всій Україні).

Довідка

ПАТ «Діамантбанк» зареєстрований Національним Банком України 17.11.1993 р. Банк надає повний спектр послуг персональним та корпоративним клієнтам. Має всі ліцензії та дозволи НБУ для роботи на банківському ринку.
Банк є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб. Регіональна мережа налічує 81 відділення у 20 містах України.

АБ "Диамантбанк", ОАО
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!