«Нова Пошта» доставила гуманітарну допомогу жителям звільнених міст на сході

1 серпня, 2014

В ході антитерористичної операції на сході України армія визволила міста Слов'янськ та Краматорськ. Відновлення життєдіяльності цих міст та забезпечення їх мешканців найнеобхіднішим зараз є однією з основних задач.

Протягом усього конфлікту «Нова Пошта» підтримувала людей у постраждалих регіонах, допомагаючи доставляти вантажі навіть у найскладніший час. Розуміючи, що зараз багато жителів Слов'янська і Краматорська знаходяться у вкрай складній ситуації, керівництво компанії прийняло рішення про покупку і доставку гуманітарної допомоги. Вже через три дні після того, як українська армія звільнила ці міста, компанія доставила 4 000 наборів з продуктами першої необхідності.

У співпраці з волонтерськими організаціями міст та обласними радами, допомога була розподілена серед мешканців найбільш постраждалих районів Краматорська і Слов'янська, а також у довколишніхнаселених пунктах. Волонтери адресно роздавали продукти протягом тижня тим, хто дійсно найбільше цього потребував.

Окрему подяку компанія «Нова Пошта» висловлює Петру Дудник і його команді волонтерів, які допомагали роздавати гуманітарну допомогу в Слов'янську, а також усім волонтерам «Фонду розвитку суспільства» під керівництвом Станіслава Чорногора в Краматорську.

«У цей складний час зобов’язання кожного відповідального громадянина України, кожного патріота допомогти своїй країні. Допомогти людям, які не по своїй волі опинилися в біді, допомогти солдатам, які відважно захищають нашу свободу на передовій. Великі національні компанії не повинні бути винятком, і не мають права залишатися осторонь. Ми зробимо все, щоб допомогти країні, використовуючи всі наші можливості, як фінансові, так і ті, що стосуються перевезень та працевлаштування. І ми закликаємо весь український бізнес надходити точно також, незважаючи на втрату прибутку та зниження фінансових показників. На даному етапі — Україна та її жителі — це пріоритет, який не може піддаватися сумнівам», — переконаний співзасновник і генеральний директор компанії «Нова Пошта» В'ячеслав Климов.

Starget, Агентство
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!