МІМ-Київ запрошує на програму DBA тих, хто прагне змінити український бізнес

13 травня, 2015

12-13 червня в МІМ-Київ вкотре розпочнеться програма DBA (доктор бізнес-адміністрування), унікальна для українського бізнес-освітнього простору зокрема й тим, що створює умови для масштабного переосмислення найперспективнішого вітчизняного та зарубіжного управлінського досвіду та формує підґрунтя для розвитку нової філософії українського бізнесу. Адже учасниками програми стають успішні управлінці, які не просто мають належний освітній базис та величезний практичний досвід менеджменту, але й прагнуть передати його іншим менеджерам (шляхом консалтингу чи викладання), осягнути найсучасніші тренди в управлінні бізнесом, вийти на рівень узагальнень та формування нових стандартів ведення бізнесу.

Програма DBA є логічним продовженням програми МВА і спрямована на здобуття слухачами найвищого визнаного у світі ступеня еліти бізнесу – «доктор бізнес-адміністрування». Навчання проходить у три етапи. Під час першого – «AMIS» (Advanced Management International Studies) – у ході низки модулів запрошені зарубіжні професори, представники успішних бізнесів та знані міжнародні експерти, аналізують разом зі слухачами стратегічні питання ефективного відповідального інвестування, управління змінами, забезпечення сталого розвитку бізнесу, розвитку бренду тощо у контексті не лише актуальних викликів сьогодення, але й перспектив завтрашніх трансформацій глобального бізнес-середовища. На другому етапі слухачі визначають теми своїх дисертаційних робіт, що виконуватимуться під керівництвом відомого іноземного фахівця, та розпочинають дослідження. Завершальним етапом стає підготовка дисертації та її захист перед спеціально створеним комітетом із захисту, що складається із українських та іноземних експертів.

 «DBA – це та грань між практикою та теорією бізнесу, що дає можливість піднятися на інший рівень проблем, побачити нові напрямки розвиту, щоб концентрувати на них ресурси й зусилля», – відзначає співдиректор програми DBA, професор МІМ-Київ Макс Гольцберг. Загалом же програма DBA дає змогу зрозуміти, з одного боку, які нові фундаментальні ідеї з’являються у світовому-бізнес-адмініструванні і як вони впливатимуть на бізнес-середовище, з іншого – як зміниться саме середовище, як трансформуються суспільні, макроекономічні, соціально-культурні умови і яких підходів це вимагатиме від завтрашнього успішного управлінця-стратега.

МІМ-Київ запрошує своїх випускників та інших успішних управлінців із відповідним досвідом та стратегією власного розвитку як бізнес-мислителя до участі у програмі DBA.

Детально про програму DBA

МИМ-Киев
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!