До ювілею прем'єри фільму «Тіні забутих предків» ВОЛЯ покаже документальну драму про Ларису Кадочникову

4 вересня, 2015

5 вересня 2015 року о 22:00 глядачі телеканалу «ВОЛЯ CINE+ MIX» побачать документальну драму «Лариса Кадочникова. Автопортрет». Її показ приурочено до ювілею прем'єри фільму «Тіні забутих предків» (1964), яка відбулася 50 років тому в київському кінотеатрі «Україна».

Епохальну картину режисера Сергія Параджанова, в якому Лариса Кадочникова зіграла головну роль, абоненти «ВОЛЯ CINE+ MIX» побачать в той же день о 20:20.

− Лариса Кадочникова – справжній символ українського кіно, і кожна її робота викликає зацікавлення й захоплення. Прем'єра автобіографічної драми про саму виконавицю головної ролі «Тіней» від новатора і експериментатора українського кіно Дмитра Томашпольського відкриє нашим глядачам нову сторінку історії українського кінематографу і підсилить враження від перегляду легендарного фільму, − говоритьдиректор з маркетингу компанії ВОЛЯ Вікторія Цомая.

У спільній документальній роботі українського режисера Дмитра Томашпольського і Лариси Кадочникової актриса малює автопортрет з різних епізодів свого життя, насиченого цікавими ролями, картинами й зустрічами з талановитими людьми.

− Я рада, що аудиторія телеканалів «ВОЛЯ CINE+» подивиться цей документальний фільм, при зйомках якого я була щирою. Я розповіла про життя людини, яка присвятила своє життя мистецтву. Про те, як можна стати справжньою актрисою, пройшовши нелегкий шлях, і не перетворитися на жорстку людину, залишатися люблячою людиною, який допомагає творчим особистостям, розуміє і цінує справжнє мистецтво, − розповідаєнародна артистка України Лариса Кадочникова.

Показ вітчизняних стрічок, у тому числі прем'єрний, за програмою підтримки сучасного вітчизняного кінематографу «Час українського кіно» телеканал «ВОЛЯ CINE+ MIX» почав у 2015 році.

Заявки на участь у цій програмі можна відправляти на адресу [email protected].

«ВОЛЯ CINE+ MIX» входить до групи кіноканалів «ВОЛЯ CINE+». Із серпня 2015 року, крім абонентів цифрового телебачення, в деяких регіонах його можуть дивитися передплатники пакетів аналогових телепрограм.

Noblet Media CIS, ООО
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!