Що подивитися на вихідних із родиною: прем'єра «Король Лев» на українському ТБ

27 лютого, 2020

Улітку 2019 року на великі екрани вийшов ремейк знаменитого мальованого мультфільму студії Disney1994 року — «Король Лев», який відразу підкорив серця глядачів. А вже цієї неділі, 1 березня, мультфільм уперше покажуть на українському телебаченні.

Оцінити захопливий сюжет і високу якість зображення глядачі зможуть на телеканалі ВОЛЯ CINE+, перевагою якого є можливість зміни звукових доріжок на українську або мову оригіналу.

Що ж нового чекає на глядачів? Тепер усі персонажі створені за допомогою фотореалістичної комп'ютерної анімації. Усі деталі, навіть шерсть звірів і трава виглядають настільки правдиво, що глядач ніби бачить їх на власні очі в савані, а не на екрані.

Режисером фільму виступив Джон Фавро, який відомий світові завдяки популярним кінокартинам «Залізна людина», «Книга джунглів», «Ковбої проти прибульців» тощо.

В основі сюжету лежать драматичні події в королівській родині левового прайду. Юне левеня Сімба, син великого короля Муфаси, ще від народження має статус спадкоємця всіх володінь. Але його дядько лев Шрам підступно захоплює владу, а Сімба відправляється у вимушене вигнання. І повернеться тільки через роки, щоб із новими силами та досвідом повернути собі трон короля савани. У фільмі вирують інтриги і пристрасті, тут є місце і для кохання, і для зради.

Стрічка зібрала понад $ 1,6 млрд у світовому прокаті, ставши найкасовішою у 2019 році, а також найуспішнішим анімаційним проектом та 7-ою картиною у переліку в історії кінопрокату.

Ремейк «Король Лев» стане другою прем'єрою у нинішньому році на власних телеканалах ВОЛЯ. Першою стала фінальна серія «Історія іграшок 4» на Воля CINE+ KIDS.

Співпраця з лідерами виробництва контенту Pixar, Universal, DreamWorks, Disney та іншими дозволяє компанії постійно тішити своїх телеглядачів світовими кіноновинками.

Гончар Наталья Александровна
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!