ВОЛЯ першою покаже ТВ-прем'єру «Месники: Завершення»

13 грудня, 2019

Напередодні новорічних і різдвяних свят ВОЛЯ порадує своїх абонентів прем'єрою фінального шедевра про супергероїв «Месники: Завершення». Компанія першою в Україні покаже фільм у кабельній мережі. Абоненти зможуть побачити бестселер на каналі Воля CINE+HIT уже 14 грудня, а 23 грудня — в онлайн-кінотеатрі Воля Cinema.

Фантастичний бойовик «Месники: Завершення» — це продовження фільму «Месники: Війна нескінченності» і 22 за рахунком фільм кінематографічного всесвіту Marvel.  Фільм викликав небувалий ажіотаж у світовій мережі кінопрокату. За перші дні прокату фільм встановив декілька рекордів бокс-офісу: найшвидше отримання зборів у 1 млрд дол. (5 днів), найбільші збори за вікенд у світі (1,2 млрд дол.), найбільші збори у світі за вікенд в IMAX (91,5 млн дол.) та у 3D (540 млн дол.).

Про майбутній фільм та дату його релізу було оголошено ще у 2014 році. Безпосередньо до знімання бойовика приступили одразу після зйомок попередньої частини фільму — у серпні 2017 року. Процес тривав до січня 2018 року в Атланті, штат Джорджія. Серед акторського складу вказані, зокрема, ті персонажі, які загинули у першій частині фільму, проте ніхто з них не показаний у трейлерах та тізерах фільму.

В останній частині шанувальники всесвіту Marvel дізнаються, що сталося після подій фільму «Месники: Війна нескінченності», коли з вини титана Таноса всесвіт перетворився на руїни. Месники і Вартові Галактики вступають в останню стадію війни з Таносом, який володіє всемогутньою Рукавичкою Нескінченності. Наближається фінальна битва між силами супергероїв та Божевільного титана, що раз і назавжди визначить подальшу долю не тільки Землі, але й усього всесвіту.

— Наші абоненти регулярно отримують можливість дивитися кращі новинки світової кіноіндустрії. Для ВОЛЯ це стало реальним завдяки тривалим договірним відносинам з виробниками контенту — такими світовими гігантами як Disney, Universal, Pixar, Lucasfilm, Marvel, DreamWorks. Спільними зусиллями ми блокуємо поширення піратського контенту, адже всі фільми в нашій кабельній мережі —  на договірній основі з правовласниками. Майже вся продукція адаптована, її можна дивитися з якісним українським дубляжем, кажеСандра Крауіня, директор з маркетингу ВОЛЯ.

Для тих, хто бажає дивитися найкасовіші та найпопулярніші кіноновинки одними з перших в Україні, ВОЛЯ готова запропонувати декілька вигідних пропозицій. Одна з них — це пакет послуг для усієї родини: інтернет плюс інтерактивне телебачення. Де клієнт має можливість оформити річну передплату на послугу за акційною ціною. Підключення до послуг коштує усього 1 грн, до того ж абонентський тюнер уже входить у вартість пакету послуг.

Гончар Наталья Александровна
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!