ОТП Банк отримав нагороду Euromoney Private Banking Survey

17 лютого, 2016

За результатами щорічного дослідження Private Banking & Wealth Management Survey 2016, проведеного авторитетним міжнародним фінансовим виданням Euromoney, ОТП Банк названий кращим по роботі з сім'ями HNWI в Україні.

Крім лідерства в області роботи з сім'ями HNWI, в рамках дослідження ОТП Банк був високо відзначений учасниками ринку в ряді інших номінацій — управління великим приватним капіталом, управління активами, інвестиційний банкінг, аналітика і управління інвестиціями, інноваційні технології. Таким чином, сукупна оцінка всіх категорій дозволила підтвердити впевнені лідерські позиції банку на ринку провайдерів послуг Private Banking & Wealth Management в Україні.

«Запорукою нашого успіху є комплексний підхід до розвитку цього напрямку. ОТП банк розвиває послуги для заможних клієнтів України з 2008 року. Ми намагаємося об'єднати консервативний підхід в управлінні фінансами з актуальними рішеннями нових завдань. Розширюючи спектр послуг для клієнтів та членів їх сім'ї, ми невпинно підвищуємо якість сервісу», — зазначила Олена Колосветова, керівник напрямків Private & Premium Banking АТ «ОТП Банк».

Нагадаємо, Private Banking ОТП Банку неодноразово отримував визнання високого рівня послуг безлічі авторитетних видань (The Banker, World Finance, Ukrainian Banker Awards і інші), а також був удостоєний таких високих нагород, як Best Wealth Management Provider і Luxury Lifestyle Award.

Volodchenko Yulia
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!