Дата-центр ВОЛЯ розробив сучасне хмарне рішення для малого та середнього бізнесу - CLOUDSERVER

5 грудня, 2019

У листопаді поточного року представники малого та середнього бізнесу мають унікальну нагоду скористатися новою послугою компанії ВОЛЯ  – CLOUDSERVER.  Вона має пришвидшити розгортання хмарних серверів, які можуть задовольнити потреби малого та середнього бізнесу саме у питаннях електронного документообігу, зокрема, і  діджиталізації загалом.

CLOUDSERVER – це готовий, сконфігурований хмарний сервер для клієнтів, які не потребують віртуальної інфраструктури, а хочуть отримати віртуальний сервер з конкретними параметрами під свої проекти. Сервер надається з уже встановленою операційною системою,  Ethernet-підключенням 100 Мбіт/с, без обмеження за обсягом трафіку. Доступ до нього надається клієнтові за лічені хвилини після оформлення замовлення через web-форму.

  • При розробці нового хмарного рішення ми орієнтувались на різні потреби малого та середнього бізнесу – від розміщення веб-додатків, корпоративного сайту, АСУ (автоматизація систем управління) та поштового сервера до налаштування роботи 1-2 користувачів у бухгалтерській програмі та CRM-системі. Таким чином, клієнти отримують хмарний сервер, на якому можна налаштувати повноцінну роботу невеликого віртуального офісу, — розповів керівник Дата-центру ВОЛЯ Олександр Шевченко.  

Опираючись на запити та потреби клієнтів малого та середнього бізнесу, та використавши значний досвід роботи на ринку України, фахівці Дата-центру розробили продукт, який, крім надійності, має декілька вагомих переваг: клієнт може використовувати вже готові або власні конфігурації серверу, здійснювати замовлення та керування послугою онлайн, отримувати налаштування до послуги за лічені хвилини, отримуючи при цьому продукт високої якості за привабливою ціною .  

  • Для малого та середнього бізнесу ми розробили конфігурації, які за своїми потужностями мають задовольнити їхні потреби, при цьому їхня вартість, порівняно навіть зі звичайними фізичними серверами, буде досить приємною і прийнятою для бізнесу будь-якого рівня незалежно від розмірів та форм власності, -  додає Олександр Шевченко.

Дата-центр ВОЛЯ вже 13 років працює на українському ринку і став одним із перших у країні, що запустив хмарні рішення для середнього та малого бізнесу. Компанія розробляє та постійно впроваджує низку заходів для забезпечення захисту інформації клієнтів, адже приділяє цьому питанню велику увагу.  Завдяки таким новітнім розробкам встановлюються хмарні сервери, які розміщуються на фізичних серверах у Дата-центрі. Це забезпечує надійний рівень фізичної охорони, спеціальні умови для живлення та унікальні кліматичні умови для того, щоб всі послуги працювали стабільно і клієнти мали цілодобовий доступ до документообігу. 

Гончар Наталья Александровна
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!