500 тисяч гривень на здійснення новорічної мрії від «Нашої Ряби»

18 грудня, 2019

Поки в повітрі вирує святковий настрій, покупці «Нашої Ряби» вже заряджаються приємними емоціями: купують продукцію бренду в мережі магазинів «АТБ-маркет» з акційним стікером та готуються до найказковішої ночі року. А найцікавіше те, що в кожного покупця є можливість виграти корисні девайси для кухні та суперприз — 500 тисяч гривень на квартиру або іншу заповітну мрію.

Уже понад місяць торгова марка проводить масштабну новорічну кампанію «Свято готується», яка охоплює всі міста країни. Адже Новий рік — це знакове свято не лише для окремої родини, а і для України загалом. «Наша Ряба»зробила все, щобу кожній оселі насолоджувалися вишуканими стравами, в яких інгредієнти набувають нових смаків. Саме тому кожен покупець продукції «Наша Ряба» в мережі магазинів «АТБ-маркет» отримує в подарунок цифрову «Кулінарну книгу свят». Це рецепти із курятини, які зберігають секрети надсмачних шедеврів і які обов’язково здивують кожну досвідчену господиню. 

«Новий рік — це не просто можливість зібратися в колі близьких людей, це час подарунків, чепурної ялинки та надії на новорічне диво. Наша команда доклала зусиль, щоби цього року «Наша Ряба» стала для когось Таємним Сантою і здійснила найзаповітнішу мрію», — розповіла директор департаменту маркетингу МХП Марина Сергієнко. 

Ознайомитися з правилами розіграшу можна на промо-сайті«500 тисяч гривень на квартиру або іншу мрію». Переможців визначають щотижня із публікацією результатів на офіційному сайті бренду в розділі «Новини». Ім’я переможця головного суперпризу «Наша Ряба» оголосить 31 грудня.

Свято готується. Приєднуйтесь.

+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!