5 років зростання: КРИСТАЛБАНК святкує ювілей!

16 грудня, 2019

  КРИСТАЛБАНК святкує 5-річний ювілей.

  За 5 років мережа відділень Банку значно зросла і на сьогодні нараховує вже 28 відділень по всій Україні. Незважаючи на свій «юний вік» КРИСТАЛБАНК був тричі визнаний «Банком року №1 за умовами іпотечного кредитування» за версією Міжнародного фінансового клубу «БАНКИРЪ», став лідером 2018 року на ринку серед банків у номінації «Найкраща програма іпотечного кредитування» у рамках Конкурсу громадських уподобань торгових марок «Фаворити Успіху», а також є переможцем Номінації І Всеукраїнського проекту «Банки та фінансові установи України 2018» за підтримку соціальних проектів та благочинну діяльність.

  Тисячі клієнтів щоденно отримують якісний та вигідний банківський сервіс. КРИСТАЛБАНК постійно вдосконалюється та запроваджує найсучасніші дистанційні сервіси, банківські продукти, які повністю задовольняють потреби фізичних та юридичних осіб.

  За 5 років довгостроковий кредитний рейтинг банку виріс до рівня uaA+ з прогнозом «стабільний». Рейтинг вказує на високу надійність та стабільність КРИСТАЛБАНКу.

  «Сподіваюся, що за наступні 5 років нам вдасться продемонструвати такі ж вражаючі та високі результати. Нам є чим пишатися. Команда КРИСТАЛБАНКу  за постійний розвиток та динамічне зростання і ніколи не зупиняється на досягнутому», — прокоментував Голова Правління Леонід Гребінський.

Marina
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!