Тренди 2020 для дистриб`юторів: SAVSERVICE про ЕДО

24 липня, 2020

АСНОВА ХОЛДИНГ — группа компаній, в яку входить дистрибьютор SAVSERVICE (Procter&Gamble, Duracell, Kellogg’s, Perfetti Van Melle та інших виробників).

Діджиталізація стимулює бізнес впроваджувати та генерувати нові можливості для розвитку. Підприємницька діяльність потребує рішень, які можуть закривати не один процес, а цілу низку, створюючи еко-систему для оптимізованої роботи. 

На прикладі дистриб’ютора SAVSERVICE, який співпрацює з більш ніж 40 контрагентами, інноваційні сервіси суттєво пришвидшують та спрощують бізнес-процеси. Компанія впровадила ЕДО (електронний документообіг) з ціллю запобігти довготривалим узгодженням домовленостей та оптимізувати обмін даними у ланцюгу поставок.

“Обмінюючись з партнерами щомісячно 20 000 документами, нашій компанії необхідне рішення, яке оптимізує процеси документообігу. У співпраці з торговими мережами, найчастіше ми обмінюємося документами, що відповідають за замовлення (ORDER), повідомлення про відвантаження (DESADV) та прибуткова накладна (COMDOC). Обмін цими документами дозволяє уникнути непорозумінь з торговими мережами та забезпечити вчасну поставку, відвантаження та оплату нашої продукції. 

Ми віддали перевагу сервісам EDI-провайдера EDIN, оскільки вони повністю задовольняють наші потреби та потреби наших партнерів в ланцюгу обміну е-документами. Можливість надіслати EDI-документ або ЮЗД (юридично значущий документ) з КЕП суттєво спростувала процес узгодження та формування домовленостей” — коментує Юлія Войтюк, Керівник відділу мультифункціональної підтримки бізнесу ДП "САВСЕРВІС СТОЛИЦЯ", м. Київ.

EDIN пропонує комплексне рішення, яке надає можливість обмінюватися фінансовою, комерційною та логістичною електронною документацією з виробниками, дистриб’юторами та клієнтами в єдиному онлайн середовищі. 

 
Yulia Zakharova
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!