Гастрономічні тренди в новій лінійці салатних заправок Olkom

13 липня, 2021

Головні гастрономічні тренди 2021 року знайшли своє відображення в новій лінійці салатних заправок Olkom. У список новинок входять три найбільш популярні смаки – Йогуртова, Медово-гірчична та Цезар. Салатні заправки приготовані на основі рослинних олій з додаванням ароматних приправ і спецій, і випускаються в яскравій, ергономічній упаковці дой-пак вагою 150 г.

Сучасний темп життя мотивує людей знаходити оптимальні поєднання смачного і корисного, простого і швидкого. Саме таким рішенням є салатні заправки Olkom. Розробляючи рецептуру нових заправок, компанія орієнтувалася на головний драйвер ринку – прагнення покупців до різноманітності, користі і функціональності.

«Нові салатні заправки вийшли дуже колоритними і оригінальними, поєднавши в собі традиції з авторським штрихом наших технологів, – розповідає Ольга Твердохліб, Директор з маркетингу Olkom Group. – Нам вдалося створити відчуття домашньої рецептури заправок, підтримуючи таким чином концепцію бренду Olkom – готувати просто, смачно і різноманітно».

Салатна заправка Yogurt style – вишуканий дрессінг на основі рослинних олій та йогурту. До її складу входять подрібнене насіння гірчиці і часник, які в поєднанні з італійськими травами створюють особливо ніжний вершковий смак і тонкий аромат.

Салатна заправка Honey-mustard style – медово-гірчичний дрессінг на основі рослинних олій з додаванням насіння сарептської і білої гірчиць, натурального меду і пряних трав. Саме ці компоненти формують неповторний гармонійний смак заправки.

Салатна заправка Caesar style поєднує в собі класичну вишуканість і багату смакову гаму. Сир Пармезан, пряні трави і часник, які входять до її складу, створюють колоритний смак і насичений сирний аромат.

Яскравий, свіжий дизайн упаковки салатних заправок "говорить" покупцеві про те, що готувати легко і швидко. Молода зелень, свіжі овочі і апетитні інгредієнти, зображені на упаковці, транслюють філософію здорового харчування. Для того, щоб салатні заправки Olkom стали повсякденним варіантом різноманітності домашнього меню, на зворотному боці упаковки наведені нескладні рецепти смачних страв. Також покупці можуть скористатися QR-кодом з посиланням на YouTubeканал TM Olkom, де зібрані кращі рецепти з продукцією компанії і відео з приготування ресторанних страв вдома.

Довідка:Наслідуючи традиції Київського Маргаринового Заводу з 1949 року, Olkom Group розробляє і випускає продукцію на основі екологічно чистої соняшникової олії глибокого очищення: соуси, майонез, салатні заправки, гірчицю, соняшникову олію, ароматизовані соняшникові олії в спреї, бутербродні і столові маргарини, спеціалізовані маргарини і жири для хлібопекарської, кондитерської та молочної промисловості.

Вся продукція Olkom Group відповідає вимогам міжнародних стандартів по системі менеджменту якості ISO 9001: 2015 і системи менеджменту безпеки за принципами НАССР — ISO 22000: 2005.

Висока якість, інноваційні технології та орієнтованість на потреби своїх клієнтів і партнерів дозволяють з легкістю адаптуватися під запити сучасного ринку, поставляючи продукцію в 16 країн світу, в тому числі ЄС і США.

ЧАО «Киевский маргариновый завод»
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!