Перший Terminal 104.ua встановлено в найбільшому клієнтському просторі в Харкові

11 березня, 2021

Компанія 104.ua розробила для споживачів природного газу унікальні комплексні термінали самообслуговування. Перша партія, яка налічує  65 терміналів, буде виготовлена та встановлена в найбільших 104.ua Клієнських просторах України.  Це єдині в Україні термінали для споживачів комунальних послуг. Найближчим часом крім Харкова, новими терміналами зможуть скористатися споживачі газу в Чернігові, Вінниці та  Чернівцях.

Функціонал терміналу дозволяє вирішити найчастіші питання споживачів природного газу: роздрукувати квитанцію, сплатити за доставку газу та газ як товар, передати показання лічильника, переглянути стан особового рахунку. Скористатись терміналом зможуть клієнти, які не мають навичок роботи в інтернеті, адже його функціонал інтуітивно-зрозумілий, а реєстрація спрощена. Для зручності споживачів газу, в кожному 104.ua Клієнтському просторі працюватимуть консультанти, які допоможуть клієнтам скористатися терміналами самообслуговування.

«Термінал 104.ua є першим прикладом на ринку комунальних послуг. Він дозволяє отримати комплексне обслуговування без очікування у чергах і безпосереднього контакту з персоналом. Особливо це актуально з огляду на складну епідемічну ситуацію, — говорить Юрій Петрук, директор ТОВ 104.ua. Одною з переваг нашого терміналу є також вмонтований повноцінний принтер, за допомогою якого клієнти зможуть роздрукувати замовлені через термінал довідки та інші документи».

Всі термінали 104.ua обладнані POS-терміналами для проведення розрахунків за допомогою банківської карти та безконтактним способом.

В планах компанії встановити термінали 104.ua в усіх 104.ua Клієнтських просторах, яких сьогодні нараховується 150 в 16 областях України. Клієнтський сервіс 104.ua розглядає можливість на другому етапі встановлювати подібні термінали в банківських відділеннях, торгівельних центрах, супермаркетах.

Довідка:

104.ua — це єдиний сервіс для споживачів природного газу в Україні, можливості якого в 2019 році забезпечили 100 млн контактів з клієнтами. Найбільш популярними є онлайн послуги: Особистий кабінет(обслуговує 2,8 млн клієнтів щомісяця), 104 Бізнес онлайн, мобільні додатки 104 Mobile і 104 Mobile Light, Viber-bot 7104ua і Telegram 7104ua. Контакт-центр 104.ua забезпечує 45 млн контактів з клієнтами в рік. Сервіс 104.ua включає в себе також мережа з 120 центрів обслуговування клієнтів 104.ua Клієнтськогопросторув 16 областяхкраїни.

Кира Коваленко
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!