Нова гірчиця Медова від Olkom – прокачай свій смак!

6 серпня, 2021

Спеціально до сезону пікніків і барбекю бренд Olkom розширив асортимент гірчиць. Крім улюблених усіма Американської і Російської, компанія почала випуск гірчиці Медової. До складурецептури входять сарептська і біла гірчиці, натуральний мед і прянощі, які надають гірчиці насичений солодкувато-гострий смак і ніжний медовий аромат.

За словами Директора з маркетингу Olkom Group Ольги Твердохліб, поєднання гірчиці з медом – класична і найпопулярніша комбінація інгредієнтів. Крім того, додавання таких прянощів, як коріандр, чорний перець і лавровий лист формують особливий смак гірчиці, який вигідно відрізняє її від конкурентів.

Насичена, солодкувато-гостра, пряна, з ніжним медовим ароматом, гірчиця Медова Olkomвідмінно підійде до традиційних страв — курячих крилець, соковитого м'яса, смажених реберець і ароматних ковбасок та стане пікантним доповненням до гамбургерів, хот-догів і картоплі фрі. Може використовуватися в якості заправки для салатів, приготування соусів і маринадів.

«Багато хто любить бренд Olkom за різноманітність і відмінну якість. Ми раді що, наш асортимент розширюється. І впевнені, що з появою Медової гірчиці покупців, які високо цінують смак нашої продукції, стане ще більше», — прокоментувала Ольга Твердохліб.

Візуальне оформлення упаковки Медової гірчиці Olkom виконано в єдиному стилі лінійки — чорний фон і апетитно оформлена фуд-зона. Образ соковитих курячих крилець надихає на покупку для кулінарних експериментів. Випускається гірчиця в популярному форматі упаковки — дой-пак вагою 120 гр. Компактний розмір, гнучкість і зручність упаковки дозволяють використовувати гірчицю не тільки вдома, але і брати її з собою в дорогу, на пікнік або барбекю-паті.

Довідка:Наслідуючи традиції Київського Маргаринового Заводу з 1949 року, Olkom Group розробляє і випускає продукцію на основі екологічно чистої соняшникової олії глибокого очищення: соуси, салатні заправки, майонез, гірчицю, соняшникову олію, ароматизовані соняшникові олії в спреї, бутербродні і столові маргарини, спеціалізовані маргарини і жири для хлібопекарської, кондитерської та молочної промисловості.

Вся продукція Olkom Group відповідає вимогам міжнародних стандартів по системі менеджменту якості ISO 9001: 2015 і системи менеджменту безпеки за принципами НАССР — ISO 22000: 2005.

Висока якість, інноваційні технології та орієнтованість на потреби своїх клієнтів і партнерів дозволяють з легкістю адаптуватися під запити сучасного ринку, поставляючи продукцію в 16 країн світу, в тому числі ЄС і США.

ЧАО «Киевский маргариновый завод»
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!