Пів тисячі клієнтів замовили реконструкцію у «Дніпропетровськгазу»

19 серпня, 2021

З початку 2021 року 500 споживачів газу області замовили послугу реконструкції від АТ «Дніпропетровськгаз». Найбільше заяв стосувалося реконструкції діючих мереж та заміни газового обладнання, зокрема котлів.

Реконструкція системи газопостачання – це комплекс робіт, який виконує газорозподільна компанія, якщо споживачу потрібно змінити місце розташування газового лічильника, котла, колонки, або ж встановити додаткові газові прилади чи змінити розташування внутрішніх газових мереж.

Здійснювати реконструкцію можуть виключно фахівці, які мають дозвіл на виконання газонебезпечних робіт. Адже самовільне втручання у систему газопостачання заборонене законом.

Для того, щоб провести реконструкцію, необхідно звернутися до 104.ua Клієнтського простору  із відповідною заявою. Реконструкція передбачає кілька етапів: підготовка технічних умов та виготовлення проектно-кошторисної документації, виконання будівельно-монтажних робіт (демонтаж/монтаж мережі), перевірка на міцність, герметичність новозбудованого газопроводу, прийом в експлуатацію і пуск газу.

АТ « Дніпропетровськгаз» надає комплексну послугу з реконструкції, що дозволяє значно заощадити час і кошти клієнту.

"Вартість реконструкції не фіксована і розраховується індивідуально, відповідно до проектно-кошторисної документації. Адже види реконструкції бувають різні: від заміни котла за ескізом до перенесення газопроводу"– зауважив директор з капітального будівництва АТ «Дніпропетровськгаз» Максим Бойко.

Саме у літній період зросла кількість реконструкцій, пов’язаних із заміною газових приладів – котлів, колонок – споживачі природного газу активно готуються до опалювального сезону.

Щоб газова система була гранично універсальною і ефективною, потрібно враховувати індивідуальні характеристики приміщення та побутові потреби споживання. Встановлення та заміна газового обладнання має проходити офіційно. Отримати фахову консультацію з питань реконструкції та індивідуального підбору газового обладнання можна у персонального менеджера, звернувшись до найближчого 104.uaКлієнтського простору.

ПАО "Днепропетровскгаз"
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!