Разом ми сила: Дніпропетровськгаз продовжує надавати гуманітарну допомогу

22 квітня, 2022

Дніпропетровськгаз – підприємство критичної інфраструктури, працівники якого активно працюють на варті енергетичного фронту регіону та країни. Попри це ми працюємо не тільки над стабільним забезпеченням розподілу газу для мешканців регіону, а й допомагаємо ЗСУ, ТРО та тимчасово переміщеним українцям.

Газовики боронять нашу країну. З кожним днем їх число зростає. Всі вони вирішили долучитись до лав Збройних сил України, або сил Територіальної оборони, щоб зі зброєю в руках захищати Україну. У нашій компанії є також мобілізовані працівники, якими ми пишаємося та підтримуємо. Для них підприємство вже придбало та направило в зону бойових дій – 16 бронежилетів, 8 комплектів термобілизни, 12 пар взуття та 4 комплекти верхнього одягу. 

З перших днів війни ми також фінансово підтримуємо територіальну оборону Дніпропетровщини. За останні два тижні Об’єднана профспілкова організація АТ «Дніпропетровськгаз» передала нашим захисникам майже 100 л пального, будівельні матеріали та необхідні інструменти. Крім цього, підприємство продовжує допомагати тимчасово переміщеним особам та надавати їм усе необхідне. І наша діяльність не припиняється ні на хвилину. Працівники відділень компанії по Дніпропетровщині організували збір речей, продуктів харчування, засобів першої необхідності, аби підтримати українців, які змушені були тимчасово покинути свої домівки та знайшли прихисток у нашому регіоні .

Газорозподільна компанія дбає про працівників, що знаходяться на тимчасово окупованій території. Тож профспілкова організація АТ «Дніпропетровськгаз» надала їм кошти для придбання палива і продуктів харчування.

Працюємо далі та наближаємо перемогу!

ПАО "Днепропетровскгаз"
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!