KSG Agro до кінця осені 2022 р. завершить реконструкцію забійного цеху

30 серпня, 2022

KSG Agro до кінця осені 2022 р. завершить реконструкцію забійного цеху, який обслуговує свинокомплекс холдингу в Дніпропетровській області та розташований на м'ясокомбінаті «Дніпро».

Наразі вже закуплено та готується до встановлення обладнання німецької компанії Freund, що спеціалізується на виробництві та поставках обладнання для забою та первинної обробки тварин. Серед придбаних пристроїв для оглушення — електрооглушувачі, щипці для оглушення та інше опціональне приладдя.

«Реконструкція забійного цеху та встановлення нового сучасного обладнання дозволить нам збільшити обсяги виробленої для торгових мереж свинини, причому найвищої якості, без так званого «гормону стресу», який є у м'ясі, якщо тварини перед забоєм відчували стрес», — коментує голова Ради директорів агрохолдингу KSG Agro Сергій Касьянов.

Крім того, нове обладнання дозволить робити забій ремсвинок та свиноматок.

За словами аграрія, введення в дію реконструйованого цеху також дозволить суттєво збільшити постачання виробленої свинокомплексом свинини до торговельних мереж Дніпропетровщини, зокрема, «Сільпо» та «Варус».

ДОСЬЄ

KSG Agro є одним із провідних агрохолдингів України, європейською інноваційною групою компаній, яка працює за принципом вертикальної інтеграції. Акції холдингу включені до лістингу Варшавської фондової біржі.

KSG Agro входить до складу Європейської Бізнес Асоціації (EBA), а також до Асоціації «Свиноводи України». Основною діяльністю холдингу є обробка землі та виробництво сільгоспкультур, а також свинарський бізнес, за який відповідає ТОВ «Стронг-Інвест».

Починаючи з вересня 2014 року, KSG Аgro реалізує стратегію розвитку, згідно з якою компанія розвиває найперспективніші проекти, насамперед свинарство, а також рослинництво.

Пресс-служба KSG BANK
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!