Дніпропетровськгаз: генератори біля газових мереж - небезпека для споживачів

23 грудня, 2022

Загальновідомо, що генератор під час роботи сильно нагрівається. У ДСНС неодноразово зазначали, що його потрібно встановлювати на відстані не менше 6 метрів до найближчої стіни або вікна. 

Це важливо, оскільки під час використання температура самого приладу сильно збільшується, а предмети поблизу нього можуть спалахнути.

Тому АТ «Дніпропетровськгаз», яке працює під брендом Регіональної газової компанії (РГК), розповідає, що трапляється з газовими мережами, якщо у безпосередній близькості працює генератор.

Від нагрівання газові мережі розгерметизовуються, як правило, на муфтових та ізоляційних з’єднаннях, а це може привести до витоку блакитного палива. Тоді це стане причиною не лише припинення  газопостачання в опалювальний сезон, а й може призвести до аварійної ситуації.

Крім того, споживачам Дніпропетровщини не слід забувати про принцип роботи самого бензинового або дизельного генератора. У разі несправності приладу, може виникнути іскра, яка може призвести до займання і надзвичайної ситуації.

Не нехтуйте безпекою своєї родини та сусідів. Дніпропетровськгаз закликає клієнтів не встановлювати генератори поруч з газовими мережами і не використовувати газопроводи як протиугінний засіб, прив'язуючи до них генератори.

Пам'ятайте, справні газові мережі — запорука тепла та комфорту у ваших оселях у цей складний військовий час!

ПАО "Днепропетровскгаз"
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!