KSG Agro стартував проекти продуктової та медичної підтримки в трьох регіонах України

2 травня, 2023

KSG Agro та благодійний фонд Сергія Касьянова «Майбутнє» стартували проєкти продуктової та медичної підтримки в трьох регіонах України — Дніпропетровській, Херсонській та Полтавській областях. 

Програма продуктової підтримки «Надійний тил» передбачає забезпечення продуктовими наборами  на постійній основі родини загиблих воїнів  ЗСУ та тих з них, хто знаходиться на реабілітації вдома, в полоні або в статусі «безвісти зниклих». На даний момент програмою охоплено понад 70 осіб, які отримують продуктові набори, що включають, зокрема, свинину та олію виробництва холдингу тричі на місяць.

Програма медичної підтримки «Здорові зуби» буде розпочата в одному з деокупованих міст Херсонщини. Тут обладнано стоматологічний кабінет в якому надаватимуть комплекс стоматологічних послуг (пломбування, чистка, профілактика зубів тощо) понад 200 місцевим дітям.

В найближчій перспективі KSG Agro та БФ Сергія Касьянова «Майбутнє» планують поширити обидві програми на інші міста та регіони. З метою розширення програми «Здорові зуби» агрохолдинг пропонує роботу дитячому лікарю-стоматологу, якого буде забезпечено житлом в одному з міст дислокації  виробничих потужностей KSG Agro неподалік від Кривого Рогу і який працюватиме у режимі відряджень в обладнаних стоматологічних кабінетах в різних містах трьох регіонів. Холдинг готовий розглянути резюме всіх зацікавлених в такій роботі осіб, звертатися можна https://www.facebook.com/ksgagro

KSG Agro та БФ «Майбутнє» реалізують різні програми підтримки воїнів ЗСУ та бійців АТО, починаючи з 2014 року.

Пресс-служба KSG BANK
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!