KSG Agro розпочав посівну кампанію соняшника на площі 7,3 тис. га

9 травня, 2023

Господарства, що входять до складу агрохолдингу KSG Agrо, розпочали посівну кампанію соняшника на загальній площі 7,3 тис. га. На даний момент вже засіяно 700 га.

Посів здійснюється за одночасного внесення мінеральних добрив та грунтових гербіцидів. У грунт вноситься насіння таких виробників як Syngenta, Limagrain та Euralis.

В ході посівної кампанії задіяно три посівних комплекси John Deere DB 55.

«Ми повністю задоволені погодними умовами в яких проходить посівна кампанія, — коментує Дмитро Ємельченко. – Запас вологи в грунті цілком достатній. Тепло з початку травня сприяє ефективному посіву для отримання дружніх якісних посівів соняшника».

ДОВІДКА

KSG Agro є одним із провідних агрохолдингів України, європейською інноваційною групою компаній, що працює за принципом вертикальної інтеграції. Акції холдингу включені до лістингу Варшавської фондової біржі. KSG Agro входить до складу Європейської Бізнес Асоціації (EBA), а також до Асоціації «Свиноводи України». Основною діяльністю холдингу є обробка землі та виробництво сільгоспкультур, а також свинарський бізнес, за який відповідає ТОВ «Стронг-Інвест». Починаючи з вересня 2014 року, KSG Аgro реалізує стратегію розвитку, згідно з якою компанія розвиває найперспективніші проекти, насамперед свинарство, а також рослинництво.

Пресс-служба KSG BANK
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!