KSG Agro оновлює парк сільгосптехніки в рамках лізингових програм Таскомбанку

14 березня, 2024

Агрохолдинг KSG Agro оновлює парк сільгосптехніки в рамкахлізингових програм Таскомбанку. Про це повідомила пресслужба компанії.

KSG Agro оновлює парк сільгосптехніки в рамкахлізингових програм Таскомбанку. Рослинницькі господарства холдингу отримають нові трактори та обладнаннядля польових робіт.

Цього тижня розпочата експлуатація тракторів John Deere 8R 340 та двох тракторів  LOVOL FT 1054. Вже в дорозі до господарства оприскувач  John Deere М 40-40.Крім того, придбане та встановлюється обладнання  для внесення до грунту рідкіх добрив для просапних сівалок DB55.

«Оновлення парку сільгосптехніки дозволить нашому холдингу більш результативно проводити посівні компанії, підвищити якість посівів та як результат — збільшити врожайність сільгоспкультур, — коментує керівник рослинницького дивізіону агрохолдингу KSG Agro Дмитро Ємельченко. — Обладнання для сіялок дозволить нам використовувати рідкі добрива, які є більш якісними та ефективними, ніж аналоги».

Як повідомлялося раніше, в листопаді 2023 р. компанія «КСГ Дніпро», яка входить до агрохолдингу KSG Agro, завершила приватний випуск облігацій на суму 2,92 млн. дол. Метою емісії облігацій  було залучення додаткових ресурсів для закупівлі агропромислової техніки, яка дозволить підвищити показники врожайності, зменшити витрати на ремонт за рахунок заміни старої техніки новою, зменшити час простою техніки через поточні та капітальні ремонти, підвищити якість оброблення грунтів, що призведе до їх зменшеного зносу, зменшити витрати на експлуатацію техніки. 

Пресс-служба KSG BANK
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!