Компанія Carl Zeiss представила нову систему дискусійного спостереження на базі прямих світлових мікроскопів

17 березня, 2010



Одне зображення для двадцяти одного спостерігача

Дискусійна система призначена для навчання та проведення консультацій. Зображення, отримане за допомогою мікроскопа, усі спостерігачі бачать з лінійним полем 23 мм. Наприклад, для навчання студентів та аспірантів, а також для проведення консультацій та консиліумів при вивченні складних випадків постановки діагнозу, що особливо важливо у медицині.

У навчальних медичних закладах в процесі навчання первісне сприйняття зображення препарату під мікроскопом є більш доцільним фотографії або зображення, що виведене на екран монітору. Частіше за все об’єкт просто розпізнати саме під мікроскопом, оскільки він забезпечує краще сприйняття тонких структур, зокрема, відтінки кольору, що особливо важливо для правильної постановки діагнозу. Переваги дискусійної системи очевидні особливо при дослідженні гістологічних пофарбованих ділянок тканей або мазків крові у прохідному світлі.

Лінійне поле 23 мм дозволяє усім спостерігачам добре бачити достатньо велику за розміром частину препарату. Незалежно від конфігурації системи, кожний спостерігач бачить один і той самий препарат у відповідному положенні. Всі структури препарату, на які посилається ведучий спеціаліст, спостерігаючи їх під мікроскопом, розташовуються так само і в полі зору бінокулярних насадок решти спостерігачів.

Однією з переваг дискусійної системи є швидке та легке збільшення чисельності робочих місць та спостерігачів, а також нескладне навчання роботі з нею. Не потребується застосування спеціальних штативів, оскільки для будь-якої конфігурації можна скористуватися стандартним штативом мікроскопа. Робочі місця спостерігачів можуть бути розташовані як під прямим кутом до базового місця, так і під будь-яким іншим кутом за Вашим бажанням.
Вся система дуже стійка, так як кожну насадку підтримує опора з власним центром тяжіння.



ТОВ «ОПТЕК», ексклюзивний представник продукції концерну Carl Zeiss на території України та країн СНД.

Україна, 04070, м. Київ
вул. Ільїнська, 14/6
тел.: +38 (044) 581 29 00
факс: +38 (044) 581 29 02

e-mail: [email protected]
optec.zeiss.ru/
ОПТЭК, ООО
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!