Центр корпоративного управління МІБ ВІДКРИВАЄ травневий набір на ЄДИНІ в України програми підготовки професіоналів у сфері корпоративного управління!

20 квітня, 2010
Центр корпоративного управління МІБ запрошує пройти навчання на ЄДИНІЙ в Україні програмі підготовки ПРОФЕСІОНАЛІВ «Корпоративний секретар» з отриманням сертифікату державного зразка. А також в рамках регулярної системної підтримки корпоративних фахівців оголошує набір на унікальний семінар «Загальні збори акціонерів: практичні поради, судова практика», присвячений НОВОМУ у Законі України «Про АТ».
Графік проведення заходів:
17 травня 2010 р – Семінар «Загальні збори акціонерів: практичні поради, судова практика»
17 -21 травня 2010 р – Програма професійної підготовки «Корпоративний секретар» з видачею СЕРТИФІКАТУ державного зразка.

Відповідаючи на численні запити власних клієнтів, Центр розвитку корпоративного управління МІБ презентує семінар, присвячений питанням підготовки та проведення загальних зборів акціонерів (ЗЗА) Програма семінару повністю адаптована до вимог нового Закону України «Про акціонерні товариства», що набув чинності з 30 квітня 2009 року. Цей семінар є авторським майстер-класом відомих в Україні викладачів-практиків, які мають великий досвід проведення «конфліктних» ЗЗА. Учасники семінару не лише вислухають практичні поради фахівців, а й матимуть можливість обговорити спірні моменти методом «мозкового штурму», обмінятися досвідом з усіма учасниками семінару.
Примітка: даний семінар є самодостатньою складовою частиною п’ятиденної навчальної програми «Корпоративний секретар», що відбудеться 17-21 травня 2010 р.

Програма професійної підготовки «Корпоративний секретар» Центру Корпоративного управління МІБ не має аналогів в Україні. Разом з унікальними набутими навичками Ви отримаєте сертифікат державного зразка про присвоєння відповідної кваліфікації.
Участь у програмі надасть Вам можливість:
• Отримати інформацію про зміни у правовому врегулюванні корпоративних відносин, що сталися після набуття чинності з 30 квітня 2009 року Закону України «Про акціонерні товариства»;
• Визначити та врегулювати у Статуті роль та місце КС у структурі управління АТ;
• Уточнити основні напрямки та форми власної роботи на посаді КС;
• Оволодіти усіма деталями «технології» скликання та проведення Загальних зборів, діяльності Наглядової ради та виконавчих органів АТ, та багато іншого.

Пройти навчання на будь-якій з програм дуже легко!
Заходьте на наш сайт www.iib.com.ua/cg і заповнюйте форму реєстрації учасника за посиланням www.iib.com.ua/actionopen.asp?cid=114〈=ua

З будь-яких питань стосовно участі у зазначених заходах звертайтесь до Інни Науменко — тел. (044) 228-87-59 (прямий), 585-00-33 (вн. 132), e-mail: [email protected]
Міжнародний інститут бізнесу, ПВНЗ
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!