Випускники Інституту реклами затребувані на ринку праці

13 серпня, 2010
Протягом 14 років інститут уклав договори із більше ніж 200 комунікаційними, виробничими, медійними, громадськими, фінансовими структурами, де студенти проходять навчально-виробничу практику.

Крім професійних викладачів, у ВНЗ низку дисциплін викладають та проводять майстер-класи практики — представники бізнес-структур, які односно підбирають собі персонал. Тому, як свідчить багаторічна практика, більшість студентів інституту отримують запрошення на роботу вже на ІІІ-ІV курсах, а після закінчення навчання працевлаштовується за фахом 100% випускників.

«Взаємозв’язок теорії й практики у навчальному процесі сприяє максимальному розкриттю творчого потенціалу молодої людини, забезпечуючи студента задовго до закінчення інституту інструментом пошуку, обробки та застосування інформації з метою побудови ефективних соціальних та бізнес-комунікацій», — вважає ректор Інституту реклами, професор М.П. Ліфінцев.

12 серпня 2010 р.

Довідка
Інститут реклами — єдиний в Україні спеціалізований ВНЗ, який готує для економіки і бізнесу маркетологів-рекламістів, менеджерів реклами і виставкової діяльності, дизайнерів реклами. А також фахівців з графічного дизайну і реклами, промислового дизайну, дизайнерів середовища і ландшафтного мистецтва.
www.ir.edu.ua
ir-forum.at.ua/

За додатковою інформацією, будь ласка, звертайтеся: за тел. (044) 353-0353, (044)227-50-11 (067) 238-5313
або e-mail: [email protected].
Publicity Creating, OOO РКЦ
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!