Світовий лідер моторної і вентиляційної техніки ebm-papst здійснив бізнес-тур областями України

13 серпня, 2010
Бізнес-тур відбувся під керівництвом начальника відділу продажів ebm-papst по країнах СНД Алекса Аманна (Німеччина). З німецького боку в зустрічах брав участь інженер проектів по країнах СНД Андреас Зель (Німеччина). Від філіалу брали участь співробітники ebm-papst в Україні: директор Мазур Олександр, заступник директора з технічних питань М’ясников Геннадій і заступник директора з комерційних питань Осокін Геннадій.
Головна мета бізнес-туру – прийняття рішень про надання корпоративним клієнтам індивідуальних пропозицій на поставки продукції ТМ ebmpapst для серійного виробництва продукції в Україні в таких галузях, як вентиляція, холодильна й кліматична техніка, опалювальне обладнання, машинобудіництво, побутова техніка. Для цього під час зустрічей проводилося детальне ознайомлення із серійним виробництвом продукції у клієнтів, а також було організовано презентації нових розробок серійної продукції ebmpapst. Німецькі колеги, незважаючи на загальне падіння промислового виробництва України за останні 2-3 роки, залишилися задоволені перспективами збільшення торгового обороту з українськими виробничими компаніями.
Як зазначив директор «ЕБМ-ПАПСТ УКРАЇНА» Олександр Мазур: «Такі поїздки регіонами України проводяться кілька разів на рік за ініціативи наших німецьких колег. Колеги отримують можливість під час зустрічей із потенційними й існуючими замовниками обговорити перспективи технічного розвитку й виробництва серійної продукції, а також з перших рук отримати відомості про наявний стан промислового виробництва в Україні. Наступний бізнес-тур планується провести в листопаді цього року».
12 серпня 2010 р.
Коротка інформація про компанію:
Група компаній еbm-papst – провідний світовий виробник вентиляторів і двигунів, є законодавцем в галузі високоефективної ЄС-технолоії. Є найкрупнішим постачальником для 85% світових виробників котлів з використанням вентиляторів, а також 90% виробників конденсаційних котлів.
У фінансовому році 2009/10 рр. підприємство досягло обороту 986 міліьйона євро. Ebm-papst виробляє свою продукцію на 18 виробничих об’єктах (у Німеччині, Китаї, США і т.д.), а також має 57 відділів продажу по всьому світу. По всьому світу в компанії трудяться 10 226 співробітників, у тому числі 5 081 осіб – безпосередньо в Німеччині.
Вироби світового лідера на ринку вентиляційного обладнання можна знайти в багатьох галузях, наприклад у вентиляційній і кліматичній техніці, побутових приладах, опалювальному обладнанні, IT і телекомунікаційному обладнанні, легкових автомобілях і комерційному транспорті.
Філіал компанії в Україні (ТОВ «ЕБМ-ПАПСТ Україна») працює з 2003 року в м. Києві, здійснює продажі й технічну підтримку продуктів торгової марки ebmpapst.
За додаковою інформацією звертайтеся:
Олександр Мазур
Тел. (044) 206-30-94
[email protected]
www.ebmpapst.ua
Publicity Creating, OOO РКЦ
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!