УФУ підготувала пропозиції щодо спрощеної системи оподаткування, обліку та звітності суб’єктів малого підприємництва

25 червня, 2011
Основними пропозиціями Федерації є включення до складу витрат страховика витрат, понесених у зв’язку з придбанням послуг у фізичної особи-підприємця, що сплачує єдиний податок та здійснює посередницьку діяльність у сфері страхування та пенсійного забезпечення у разі сертифікації особи відповідно до порядку, визначеного спеціально уповноваженим органом виконавчої влади у сфері регулювання ринків фінансових послуг. При цьому УФУ пропонує обмежити обсяг доходу такої фізичної особи – підприємця 200 розмірами мінімальної заробітної плати.
Також запропоновано встановити ставки податку з розрахунку на календарний місяць у межах 15 відсотків розміру мінімальної заробітної плати.
Запропоновані зміни, з одного боку, нададуть можливість працювати реальному сектору страхового посередництва, водночас, запобігаючи зловживанням щодо використання страхових посередників з ціллю несплати податків, а з іншого боку, стимулюватиме створення робочих місць у сфері страхування.
Крім цього, поширення видів діяльності не тільки на посередництво у сфері страхування, але й у сфері пенсійного забезпечення, надасть можливість державі та страховикам використовувати мережу продаж та консультацій, що створені страховиками, для впровадження, зокрема, другого рівня пенсійного забезпечення, обов’язкового медичного страхування та ін.
УКРАЇНСЬКА ФЕДЕРАЦІЯ УБЕЗПЕЧЕННЯ, Асоціація
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!