Діамантбанк пропонує монету «Символи удачі. Трубочист»

18 вересня, 2014

У відділеннях Діамантбанку клієнти можуть придбати монету «Трубочист» серії «Символи удачі» від Монетного двору Польщі. Монета стане чудовим подарунком-талісманом, що здатен залучати багатство, любов та радість.

Трубочист – це вісник щастя та благополуччя. Існує думка, що сходи трубочиста об'єднують небо з землею і символізують дорогу до успіху і багатства.

На ревері, у центральній частині монети, розташоване зображення трубочиста. Праворуч – капсула із срібним філігранним елементом, вкритим 24-каратним золотом. На тлі – стилізована поверхня з декоративними мотивами. По колу – напис: GOOD LUCK.

Аверс монети містить капсулу із срібним елементом, вкритим 24-каратним золотом. Праворуч – зображення трубочиста. Зверху – профільний портрет Її Величності королеви Єлизавети II. На тлі — стилізована декоративна поверхня. По колу – написи: NIUE ISLAND (емітент), ELIZABETH II, 1 DOLLAR (номінал), 2014 (рік випуску).

Дізнатися детальну інформацію та ознайомитися з повним асортиментним рядом монет, які пропонує своїм клієнтам Діамантбанк, можна на офіційному сайті Банку (http://diamantbank.ua/coins.html) або зателефонувавши до Інформаційного центру за номером 0 800 308 303.

АБ "Диамантбанк", ОАО
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!