Три тисячі подарунків для дітей – від добрих чарівників мережі Цитрус

14 грудня, 2017

Майже три тисячі подарунків за два тижні – для дітей, які проведуть зимові свята у лікарняних стінах. Стільки новорічних презентів вдалося зібрати спільному проекту мережі Цитрус і Української біржі благодійності «Міняй добро на нове Яблуко».

Вручення зібраних подарунків відбудеться у чотирьох містах-учасниках проекту – зазначають організатори. Приєднатися до передачі презентів дітям зможуть жителі Одеси, Києва, Харкова та Дніпра.

«Вражений тим, скільки людей відгукнулися на нашу благодійну ініціативу, – каже директор з маркетингу мережі Цитрус Артур Матковський. – Кількість подарунків перевершила наші очікування. Особливо порадували одесити, вони стали рекордсменами акції та принесли більше тисячі презентів для дітей. Днями передамо гостинці у лікарні та зробимо яскравий звіт із цієї події. Можу з упевненістю сказати, що абсолютно всі діти в стаціонарі Одеської дитячої обласної лікарні отримають подарунки до Нового року. Свято буде у кожної дитини».

У Києві добрі чарівники мережі Цитрус зібрали понад 800 подарунків. Порцію новорічного дива отримають дитячі відділення Київської обласної лікарні, Інституту раку та Інституту нейрохірургії, Охматдит та Центр для онкохворих дітей Дача. Маленьких пацієнтів Харківської дитячої обласної лікарні також чекає яскраве свято – з веселими аніматорами, Санта Клаусами і радісним сміхом. Понад 550 зібраних подарунків розлетяться лікарнею і потраплять у кожну палату, де лежить дитина. Ще півтисячі заповітних презентів від Дідів Морозів з Цитруса відправляться у Дніпропетровську обласну лікарню.

Нагадаємо, магазини мережі Цитрус протягом двох тижнів приймали подарунки для дітей, які проведуть новорічні свята у лікарнях. Серед учасників проекту «Міняй добро на нове Яблуко» організатори розіграли смартфони iPhone X.

Цитрус запрошує всіх охочих приєднатися до передачі зібраних для дітей подарунків.

Де і коли відбудеться вручення подарунків

Київ: 19 грудня, 11:00, вул. В'ячеслава Чорновола, 28-1

Харків: 19 грудня, 13:00, вул. Клочківська, 337 А

Дніпро: 19 грудня, 11:00, вул. Космічна, 13

Цитрус– національна мережа магазинів гаджетів, інноваційних технологій та освітніх проектів Цитрус Академія і ЦеХаб. Представлена ​​в Україні 50 концептуальними магазинами та інтернет-магазином citrus.ua. Заснована 2000 року.

Юлия Данкова
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!