ПАТ «Черкасиобленерго» в 2022 році побудувало 118,5 км. ліній електропередач, 38 підстанцій

13 квітня, 2023

ПАТ «Черкасиобленерго», незважаючи  на  воєнний стан, ракетні обстріли та обмеження електроспоживання, в 2022 році продовжило приєднання споживачів до електроенергії.  Кількість нових приєднань минулого року сягла 1532,  їх загальна потужність 40,9 МВт.

Так, на Черкащині, в ході нових приєднань було побудовано 101,8 км. повітряних та кабельних ліній електропередач напругою 0,4кВ, 16,7 км. – ліній напругою 10кВ. Окрім того, черкаські енергетики збудували 38 нових трансформаторних підстанцій та замінили 42 силових трансформатори. Приріст трансформаторної потужності в результаті заміни силових трансформаторів та встановлення нових ТП-10/0,4 кВ становить – 14, 3 МВА.

За словами Голови правління ПАТ «Черкасиобленерго» Олега Самчука, енергетики виконували заявки на приєднання, не дивлячись на порушення строків поставок та здорожчання матеріалів, електрообладнання обладнання та паливо-мастильних матеріалів. При цьому керівник підприємства зазначив, що роботи з приєднання виконувалися переважно власними силами, майже без залучення підрядних організацій, що дозволило зекономити кошти. Які до речі, були отримані від замовників в повному обсязі.

«Наявність потреби бізнесу та підприємств в приєднанні до  електромереж свідчить про те, що економіка регіону, незважаючи на воєнний стан продовжує функціонувати та розвиватися. І ми, як інфраструктурна та державна  компанія маємо забезпечити всі умови для такого розвитку – в частині електрозабезпечення», — акцентував очільник  ПАТ «Черкасиобленерго».

Шевченко Мария Сергеевна
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!