«Ласка Лізинг» продовжує співробітництво з УСПП

21 липня, 2009
У липні 2009 року виповнився рік з того моменту, як компанія «Ласка Лізинг» стала членом Українського союзу промисловців та підприємців (УСПП). За цей час Компанія, сумісно з УСПП, провела активну роботу з просування лізингу на ринку України.
З метою розробки необхідних передумов для розширення можливостей використання суб'єктами господарювання операцій лізингу для оновлення основних фондів, а також вдосконалення чинного законодавства, яке регулює лізингові відносини, у липні 2008 року було створено Комісію з питань лізингу при УСПП на чолі з Генеральним директором компанії «Ласка Лізинг» Саусь Тетяною Миколаївною. До складу Комісії увійшли провідні фахівці лізингового ринку. За час роботи Комісії було організовано та проведено декілька круглих столів з лізингу, навчальний семінар для державних службовців, проведено активну роботу з державними органами щодо зміни законодавства, яке регулює діяльність лізингових компаній. Як наслідок, популярність лізингу значно виросла в країні.
В рамках співробітництва з УСПП представники Комісії з питань лізингу прийняли участь в роботі Антикризової Ради громадських об’єднань промисловців, підприємців та напрацювали пакет Першочергових Антикризових заходів щодо стимулювання лізингового ринку.
Виходячи із того, яких результатів вдалося досягти компанії «Ласка Лізинг» та Комісії з лізингу, було прийнято рішення продовжити співробітництво з УСПП до липня 2010 року.

Про «Ласка Лізинг»
«Ласка Лізинг» створена у серпні 2004 року, входить у фінансову групу Parex Group.
Компанія надає послуги фінансового лізингу.
«Ласка Лізинг» є членом Асоціації «Українське об'єднання лізингодавців», членом Українського Союзу Промисловців і Підприємців (УСПП) та Спілки підприємців малих, середніх і приватизованих підприємств України. Влітку 2008 року Компанія «Ласка Лізинг» створила Комісію з питань лізингу при УСПП.
/>
Ласка Лизинг, ООО
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!