Дніпропетровськгаз продовжує традиційні виставки-ярмарки газового обладнання у регіоні

8 липня, 2022

Індивідуальні консультації, підбір якісного та надійного газового обладнання, інформація щодо сервісних послуг доступні кожному клієнту тут і зараз. Ми відкриті до спілкування та плідної співпраці з вами. Фахівці АТ «Дніпропетровськгаз», яке працює під брендом Регіональної газової компанії (РГК), проводять разом із менеджерами клієнтського простору 104.ua виставки-ярмарки у населених пунктах Дніпропетровської області. Такі заходи вже відбулися у Покрові, Першотравенську та Новомосковську, а також стали традиційними у Кам’янському. Відтак учора там пройшла чергова виставка-ярмарка, де мешканцям міста розповіли про переваги сучасних опалювальних приладів власного та міжнародного імпорту, продемонстрували сигналізатори газу 104.ua та смарт-модеми дистанційної передачі показань лічильника 104.ua Smart.

Більшість людей цікавили питання енергоефективності обладнання, особливостей експлуатації та гарантійний термін. Зауважимо, що придбавши газовий котел, колонку, конвектор, газову плиту тощо вам доступні численні переваги:

— встановлення обладнання кваліфікованими спеціалістами АТ «Дніпропетровськгаз», при необхідності демонтаж старого; 

— гарантійне та сервісне обслуговування; 

— офіційна реєстрація приладів та пакет документів.

До того ж, на виставці-ярмарці фахівці відділу технічного обслуговування Дніпропетровськгазу персонально консультують усіх щодо питань комплексних послуг "під ключ" зі встановлення та обслуговування приладів. Це унікальні пропозиції, які доступні кожному клієнту газорозподільної компанії у регіоні. Наприклад, пакетні послуги з заміни газової колонки (4800 грн), газової плити (900 грн) та конвекторів (3300 грн) тощо.

Завітайте до найближчого 104.ua клієнтського простору на Дніпропетровщині. Персональний менеджер допоможе вам підібрати найоптимальніше рішення індивідуально, враховуючи потреби і побажання. 

Чекаємо на вас!

ПАО "Днепропетровскгаз"
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!