Триває конкурс на краще студентське есе „Українці: великі, відомі і невідомі”

19 січня, 2010
Триває конкурс на краще студентське есе „Українці: великі, відомі і невідомі”, ініційований інформаційним сайтом Publicity.

На сьогодні до конкурсу вже долучилися студенти провідних столичних вузів. Тепер робота організаторів спрямована на інформування студентів деяких регіональних вищих навчальних закладів.

Конкурс проводиться з метою сприяння більш широкій поінформованості студентів про видатних діячів (як загальновідомих, так і маловідомих осіб), які зробили вагомий внесок у науку, культуру, суспільно-політичний та економічний розвиток України.

Роботи студентів буде оцінювати незалежне журі у складі експертів — фахівців у галузі філології, історії та журналістики.

Кращі роботи будуть опубліковані на інформаційному сайті Publicity publicity.kiev.ua із зазначенням автора матеріалу, а переможців буде нагороджено призами від організаторів та партнерів.
Так, газета „День”, медіа-партнер конкурсу, надасть спеціальні призи переможцям – книги власного проекту «Бібліотека газети «День». Переможці також отримають подарунки від ТМ Essence.

Нагадуємо, що прийом робіт на конкурс есе „Українці: великі, відомі і невідомі ” триватиме до 1 березня 2010 року.

Запрошуємо всіх студентів до участі в конкурсі.
Докладно з умовами та вимогами до робіт можна ознайомитися на сайті організатора у розділі „Наше”: publicity.kiev.ua/catalog/Nashe/Umovi_konkursu_Ukrayintsi_v_v_n_.html

18 січня 2009 р.

Довідка
Інформаційний сайт www.publicity.kiev.ua працює в Інтернет-просторі більше 5 років, висвітлює актуальні питання, тенденції, події й новини на межі зв’язків з громадськістю і ключових сфер діяльності: бізнес, політика, культура, медіа, маркетинг, менеджмент.

За додатковою інформацією про конкурс, будь ласка, звертайтеся:
за телефонами: (044) 244-94-24, 244-95-75, [email protected] або [email protected]
Publicity Creating, ООО
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!