Міжнародні семінари Procter&Gamble для студентів

27 січня, 2010
Procter&Gamble (P&G) надає талановитим та амбітним студентам унікальну можливість відчути себе топ-менеджерами успішної міжнародної компанії.

Компанія P&G запрошує студентів на Європейський фінансовий семінар та Семінар з інформаційних технологій, на яких протягом тижня Вас навчатимуть майстерності ведення бізнесу та нададуть можливість зазирнути у світ надсучасних інформаційних систем та інноваційних технологій.

Участь у міжнародних Семінарах P&G дає можливість:
• Навчатись у вищого керівництва P&G секретам успіху ведення багатомільйонного бізнесу та здобути безцінний досвід, який знадобиться кожному учаснику на керівних посадах у міжнародних корпораціях.
• Дізнатись про інноваційні технології та новітні системи, що використовуються для ведення багатомільйонного бізнесу
• Зануритись у середовище динамічної та високотехнологічної компанії та отримати можливість стати членом її команди, реалізовуючи на практиці свої знання.
• Поспілкуватися зі студентами з усієї Європи в дружній атмосфері й налагодити цінні контакти з майбутньою бізнес-елітою.

Семінар з інформаційних технологій пройде в Стамбулі з 11 по 16 квітня 2010 року. У невимушеній атмосфері студентів навчатимуть найкращі спеціалісти P & G у галузі інформаційних технологій та нададуть можливість відчути переваги використання високотехнологічних інструментів у бізнесі. Подати заявку для участі можна тут.
https://pg.taleo.net/careersection/10000/jobdescriptioncorporate/jobdetail.ftl?lang=en&job=IDS00000692

Європейський фінансовий семінар відбудеться 18–22 квітня в Женеві, Швейцарія. На семінарі співробітники P & G розкажуть багато цікавого з власного досвіду роботи в компанії та запропонують разом розв’язати цікаві фінансові завдання. Подати заявку для участі можна тут.

Заявки приймаються до 5 лютого 2010 року. Витрати, пов'язані з участю в Семінарах, оплачує компанія P&G.
https://pg.taleo.net/careersection/10000/jobdescriptioncorporate/jobdetail.ftl?lang=en&job=FIN00001988

Андрій Іваненко, учасник IDS Challenge 2009: «Інформацію та досвід, які були втиснуті в тижневі рамки, можна не отримати й за 6 років навчання в університеті. IDS Challenge – це можливість побачити найкращих студентів Європи, кращих менеджерів P&G, поставити їм запитання, дізнатися їхні історії, досвід, наробітки, досягнення...»

Анна Веселовська, учасниця Європейського Фінансового Семінару 2009: «Наш кожен день на Семінарі був насичений особистим і командним розвитком у процесі прийняття стратегічних рішень і формулювання засад співпраці. Реальні завдання і проблеми, реальні рішення і реальні результати відкривали нам спільне розуміння бізнесу та його цілей. Найбільш вражаючим було те, що наш розвиток був внутрішнім і поступовим. Ніщо не могло порівнятися з почуттям здобуття нового взаєморозуміння з людьми, які ще кілька днів тому були абсолютно незнайомі. Нашою центральною ідеєю під час семінару був мотив Viva la Vida – і це те, що сталося з кожним із нас. Жити повним життям, рухатися уперед, мотивувати себе та інших».
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!