«Фокстрот» та «Спорт-Данс» збирають прихильників спортивних танців

25 лютого, 2010
27- 28 лютого 2010 року у Київському палаці Спорту відбудуться XXІ Міжнародні змагання зі спортивного танцю «ПАРАД НАДІЙ — 2010». Організатором турніру є Дитячо – юнацький спортивно-танцювальний Центр „Спорт-Данс”, генеральним партнером змагань вшосте виступила Група компаній «ФОКСТРОТ», офіційним партнером та куратором турніру на кубок «Фокстроту» — компанія «Фокстрот. Техніка для дому» .

/>

„Парад Надій” є одним із найбільших танцювальних турнірів в Україні. На запрошення взяти участь у „Параді” зразка 2010 року відгукнулися танцювальні пари з України, Німеччини, Канади, Росії, Грузії, Білорусії, Молдови, Румунії, Польщі.

До суддівства „Параду Надій” запрошені найвідоміші у світі фахівці зі спортивного танцю з Англії, Шотландії, Німеччини, Італії, Канади, Росії. У програмі змагань — КУБОК СВІТУ IDSA (за версією Міжнародної асоціації спортивного танцю ) у вікових категоріях: Дорослі, Молодь 2, Молодь 1, Юніори 2, Юніори 1, Ювенали 2, Ювенали 1; чемпіонат України у програмі «формейшн» (командні виступи) з латиноамериканської програми; відкриті змагання на «Кубок Фокстроту» від наймолодших Ювеналів 1 (8-9 років) до Сеньйорів ( від 55 років і старше) за підтримки компанії «Фокстрот. Техніка для дому».

Відбуватиметься турнір за підтримки Міністерства України у справах сім’ї молоді та спорту, Головного Управління з питань фізичної культури і спорту Київської міської державної адміністрації, Всесвітньої Ради Танцю, Асоціації спортивного танцю України. Генеральним партнером турніру є Група компаній „ФОКСТРОТ”. Гостинно пригощає учасників турніру смачний партнер «Параду» — ресторан «Хуторець» родини ресторанів «Козирна карта». За майстерність спортсмени отримають зливу подарунків – солодощі від Крафт Фудз Україна, соки від «Сандори», книжки з «Класичної колекції» «Комсомольської правди в Україні», подорож від туристичної компанії «Фан-тур». Креативні подарунки приготував аквапарк «Острів скарбів» у Кирилівці, що на Азовському морі, – сертифікати «Запрошення в літо». Володарі таких путівок зможуть провести один літній день в новозбудованому, найбільшому в Україні аквапарку у Кирилівці й зануритися у пригоди на Азовському морі.

Цьогорічний «Парад» виявився багатим на меценатів. Вагомий внесок в організацію змагання зробили успішні київські бізнесмени та шанувальники спортивних танців Ольга Чекурда, Володимир Шульмейстер, Олексій Павленко.

— Двадцять перший „Парад Надій” є життєстверджуючим святом для всіх, бо, проводжаючи зиму, ми вітаємо весну, а з нею — сподівання на кращі часи, коли змагання проводитимемо не всупереч економічним обставинам, а тому, що любимо цей вид спорту, — запрошує на дводенне свято грації та спорту організатор «Параду», заслужений тренер України, Голова колегії суддів Асоціації спортивного танцю України Валентина ФЕДОРЧУК.
Управляющая компания Группы компаний "ФОКСТРОТ", ТОВ
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!