На початку березня компанія Publicity Creating переїхала в новий офіс

10 березня, 2010
Весну дружна молода команда Publicity Creating зустріла в новому приміщенні, розташованому в офісному центрі на вулиці Солом’янській, 5. Простора робоча зона офісу, розташованого на верхньому поверсі, організована за принципом «open space», а з вікон відкривається чудова панорама Києва.

Причиною переїзду стало розширення штату і посилення маркетингових активностей компанії. Publicity Creating розвиває співробітництво з партнерами, продовжує розширяти мережу представників у регіонах. Також ведеться активна робота з наявними та потенційними клієнтами. Тому при виборі офісу враховувалися, насамперед, його зручне розташування, достатня площа і комфорт – все це дозволить покращити якість обслуговування клієнтів.

«Офіс у стилі „орлине гніздо” найкраще відповідає маркетинговій стратегії компанії на найближчий період. Ми підтверджуємо свою відкритість, широкий спектр продуктів та послуг і лідерські позиції на українському ринку PR», — зазначив генеральний директор Publicity Creating Валерій Курейко.


10 березня 2010 р.


Довідка
Publicity Creating успішно працює на українському ринку 12 років, спеціалізація компанії – стратегічні комунікації й PR.

Провідна структура Publicity Group (група компаній, яка надає послуги в сфері маркетингових комунікацій, куди входять: Publicity Creating (стратегічні комунікації), ІАЦ Publicity (інформаційно-аналітичний центр), Publicity.kiev.ua (інформаційний ресурс), ProEvents (агенція яскравих подій), РА «ПРОФІТ» (розміщення реклами в ЗМІ).

Серед клієнтів – крупні українські виробники, представництва, спеціалізовані компанії із сектору В2В, компанії сектору В2С.
Серед А-брендів, які просувалися компанією, — зарубіжні: 3М, Лазолван, ORACLE, 1C:, Samsung, AMD, Toshiba, Skoda, Hansa, Geberit, ТехноНИКОЛЬ, Daikin, KAN, ebmpapst; — українські: Мівіна, Монарх, Богдан, Roshen, Енран, АМАКО, Керамейя та інші.


За додатковою інформацією, будь ласка, звертайтеся:
Калита Оксана, [email protected]
www.publicity.com.ua
Publicity Creating, ООО
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!