Державною виконавчою службою арештоване майно боржника ТОВ «Керамікбудсервіс», одного з найбільших виробників цегли на Україні.

24 березня, 2011
З метою захисту інтересів своїх вкладників та акціонерів, АТ «БМ Банк» в кінці січня 2011 року ініціював процедуру примусового стягнення заборгованості Державною виконавчою службою України з ТОВ «Седонія» та ТОВ «Керамікбудсервіс». Ці вимушені дії були спричинені невиконанням з боку зазначених вище компаній своїх зобов’язань по поверненню коштів по кредитним договорам в сумі більше 17 млн. доларів. США.
В ході виконавчого впровадження 21-22 березня 2011 року працівниками Державної виконавчої служби, з попереднім повідомленням боржника та у відповідності до закону «Про виконавче впровадження», було проведено опис та арешт нерухомості, обладнання та транспортних засобів, що виступають забезпеченням по кредитним договорам ТОВ «Седонія» та ТОВ «Керамікбудсервіс» з АТ «БМ Банк». Описане та арештоване майно передане на відповідальне зберігання торгуючій організації для проведення торгів, без права його використання.
Слід зазначити, що з липня 2010 року компаніями ТОВ «Седонія» та ТОВ «Керамікбудсервіс» не здійснено жодного платежу для повернення заборгованості, хоча АТ «БМ Банк» неодноразово проводив пролонгацію строків повернення заборгованості. І навіть навпаки, з метою ухилення від своїх зобов’язань за кредитними договорами, рішенням Кравчука В.Л. — власника підприємства ТОВ «Керамікбудсервіс» було ініційовано процедуру банкрутства, а ТОВ «Седонія» — банкрутства та ліквідації, всіляко ухиляючись від своїх зобов’язань перед кредиторами.
Шкода, що від безвідповідальності керівництва та власника вищезазначених підприємств страждають їх співробітники, які наразі вимушено залишились без роботи.
Starget, Агентство
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!