11 грудня 2009р. о 10:30 в УНІАНі ( вул. Хрещатик, 4, поверх 2) відбудеться прес-конференція на тему Боротьба з корупцією у сфері міжнародних перевезень

9 грудня, 2009
ПРЕС-РЕЛІЗ
11 грудня 2009р. о 10:30 в УНІАНі ( вул. Хрещатик, 4, поверх 2)
відбудеться прес-конференція на тему

Боротьба з корупцією у сфері міжнародних перевезень:
пряма дорога за грати?

Учасники:
— Валерій Черненко, голова Національного комітету порятунку бізнесу
— Роман Кухарук, Голова правління Українського клубу

9 грудня Міжнародиний день боротьби з корупцією. У 2009р. Україна має найвищі показники рівня корупції за період незалежності. Зважаючи на загрозливу ситуацію, кожен з представників влади має за честь проголосити себе поборником корупції та обіцяє викорінити її повністю. Результати боротьби — відкриття кримінальних справ та увязнення осіб, які допомагають боротись з корупцією.
Свідомі та активні громадяни, дослухаючись до закликів боротись проти корупції на усіх рівнях, також долучаються до цієї місії.
Затхей Валентин Михайлович, активний громадський діяч, директор ТОВ «Київський Республіканський Автоцентр» та Торгового дому «КАМАЗ-Україна», що є офіційним дилером ВТК «КАМАЗ» (Росія), маючий великий досвід професійної діяльності, займає активну громадьстку позицію та намагається навести лад в сфері надання ліцензій на автомобільний транспорт та міжнародні превезення.
Для отримання ліцензії на право надання послуг в даній галузі потрібно задовільнити низку критеріїв та вимог: відповідний рівень кваліфікації водіїв, наявність відповідної категорії автомобільного транспорту, технічний стан транспорту, здатність виконати страхові зобов’язання перед замовником, логістична база тощо. Необхідність дотримання усіх цих вимог задеклароване міжнародним та вітчизняним законодавством щодо пасажиро- та вантажоперевезень, нормативами та стандартами тощо.
Професійно займаючись міжнародними вантажоперевезеннями, Валентин Затхей неодноразово зіштовхувався з проблемами, що стали наслідком незаконної видачі ліцензій на транспортні засоби. Усвідомлюючи необхідність дотримання вищезазначених стандартів, якості надання відповідних послуг, дотримання честі та гідності вітчизняного вантажоперевезення на міжнародному рівні, Валентин Михайлович прововж тривалого часу намагався впорядкувати схеми видачі ліцензій, вробити її прозорою.
Результатом намагань навести лад у сфері міжнародних пасажиро- та вантажоперевезень стало взяття під варту 27 листопада 2009р. директора підприємства «КАМАЗ-Україна» Валентина Затхея за махінації з обміном валют (!). Наразі затриманий очікує засідання в Шевченківському районнному Суді за адресою Вознесенський спуск, 10-б, що має відбутись 10 грудня о 14:00 щодо продовження строку утримання під вартою й визначення долі громадського діяча та порядного бізнесмена.
Зважаючи, на те, що взяття під варту відбулось з порушенням діючого законодавства (зокрема відсутнє відповідне рішення Суду), на непослідовну та протизаконну дію слідчих, постає питання: чи кожен ставши на шлях боротьби з корупцією автоматично потрапляє за грати? Чому фальсифікуються кримінальні справи проти тих, хто став на шлях боротьби у цій сфері? Чи можливо подолати корупцію, коли дії представників органів правосуддя направлені проти самих борців з корупцією, а кожен хто зважиться автоматично потрапляє за грати?

Підприємство Затхея В.М. займається вантажоперевезеннями в країни Європи та Росії. Про професійний рівень та довіру до підприємства в особі його директора можуть говорити численні нагороди та подяки, зокрема, у 2009 р. був нагороджений Міжнародною торговою палатою орденом «За заслуги у професійній діяльності» за вагомий особистий внесок у розвиток зовнішньоекономічних звязків України, у 2005р. підприємство отримало за наказом Державної митної служби статус Митного перевізника.

(Пакет документів буде розповсюджений на прес-конференції)

Акредитація та додаткова інформація: 8 097 057 46 04, 8 097 057 46 54
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!