Franchise Expo Paris доступна й українським підприємцям

17 лютого, 2010
З 14 по 17 березня 2010 року у Парижі відбудеться міжнародна франчайзингова виставка Franchise Expo Paris. Паризька виставка є ексклюзивною платформою для міжнародних інвесторів, які шукають нові франчайзингові бізнес-можливості. У зацікавлених підприємців та всіх охочих є можливість відвідати виставку безкоштовно та ознайомитися з представленими концепціями з більш ніж 18-ти країн світу.
Організувавши бізнес-подорож до Franchise Expo Paris, український підприємець може стати ексклюзивним представником в нашій країні або партнером відомої успішної міжнародної компанії, знайти нові бізнес-ідеї та інвестувати в абсолютно нову для України концепцію з перспективної галузі. Таким чином, це може бути внеском у розвиток міжнародного бізнесу та франчайзингу, сприяти виходу нових компаній в нашу країну та появі нових товарів та послуг світового рівня на українському ринку.
Цього року учасником виставки буде й Україна – консалтингова компанія зі спеціалізацією у франчайзингу PROFIT system є офіційним партнером Franchise Expo Paris. PROFIT system представлятиме у Парижі інтереси вітчизняних підприємців та компаній-франчайзерів.
Паризька виставка щороку збирає на своїй території більше 450 найпопулярніших брендів, що розвивають свої мережі глобально та пропонують співпрацю бізнес-партнерам. Минулого року виставку відвідало більше 30.000 осіб з близько 80-ти країн світу. Це дає підстави Franchise Expo Paris називатися провідною франчайзинговою виставкою світу.
Міжнародна франчайзингова спільнота — франчайзери, франчайзі, консультанти, юристи, банківський сектор, франчайзингові видання, франчайзингові асоціації, забудовники комерційної нерухомості та оператори торговельних площ — зустрічаються у Парижі для обміну досвідом, здобуття нових бізнес-контактів та обговорення франчайзингових пропозицій.
Зацікавлені подорожжю підприємці можуть замовити на офіційному сайті виставки безкоштовне запрошення (http://freebadge.franchiseparis.com/index.php?Lang=GB&argRedirect=GB|access&xtor=ADI-83). Воно дозволяє гостю вільно відвідувати всі заходи, мастер-класи та школи мастер-франчайзі, а також отримати безкоштовний каталог виставки та вільний доступ до міжнародного VIP Бізнес-Клубу.

Більше про Franchise Expo Paris можна дізнатися на www.franchiseparis.com


Довідка: Компанія PROFIT system сьогодні є найбільшою у Центрально-Східній Європі зі спеціалізацією у франчайзингу. Офіси компанії працюють у трьох країнах: Польщі, Чехії та Україні. PROFIT system діє на ринку вже більше 12-ти років. В портфелі компанії понад 300 успішно реалізованих консалтингових проектів для франчайзингових систем та проектів, направлених на подальший розвиток мережі та бренду. PROFIT system є активним учасником міжнародної франчайзингової спільноти – компанія є постійним партнером та учасником провідних франчайзингових виставок – Franchise Expo Paris у Парижі, Buybrand у Москві та інших значимих подій у франчайзинговому середовищі.
PROFIT system, ООО
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!