Безпека та комфорт під час подорожей - разом з Finshop

22 грудня, 2010
«Продовжуючи традицію забезпечення максимального комфорту наших клієнтів, ми пропонуємо кожному, хто придбав поліс страхування «для тих, хто вирушає за кордон» на сайті www.finshop.com.ua, знижку на оренду автомобіля не тільки в Україні, але й у 128 країнах світу», — говорить Роман Бублик.

За його словами, дана послуга є свого роду подарунком від партнера Finshop — компанії Budget.

«Після того, як Ви убезпечили себе на час подорожі, оформивши туристичну страховку на нашому сайті, разом з полісом Ви отримуєте на свою електронну адресу також код знижки на оренду авто і докладну інструкцію про те, як скористатися даною послугою, — пояснює Роман Бублик. — Ми завжди раді надати нашим клієнтам додаткові сервіси, і при цьому намагаємося використовувати максимально прості й зручні інструменти. На наш погляд, саме режим «он-лайн» дозволяє зробити це швидко і якісно».

Нагадаємо, Finshop є першим в Україні проектом з оформлення страховки в режимі он-лайн, що дозволяє значно заощадити час і сили. Згідно Законодавства України, юридична сила електронної форми страхового поліса абсолютно ідентична «паперовій».
finshop
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!