BDO в Україні стала членом The CPD Certification Service

1 липня, 2011
Міжнародна аудиторська компанія BDO пройшла акредитацію та стала членом The CPD Certification Service (Програма постійного професійного розвитку). 13 червня, 2011 року BDO в Україні отримала Членський Сертифікат. В такий спосіб компанія дала обіцянку надавати сертифіковані матеріали CPD (Програми постійного професійного розвитку). Отримання Сертифікату є також доказом того, що тренінги та матеріали для професійної підготовки співробітників, які надає BDO в Україні відповідають міжнароднім стандартам.
BDO в Україні постійно направляє, допомагає та заохочує своїх співробітників до проходження структурованої програми CPD (постійного професійного розвитку). У кожного співробітника є власний план розвитку. Компанія заохочує кожного до постійного вдосконалення своїх вмінь та знань.
Алла Савченко, Президент міжнародної аудиторської фірми BDO в Україні, коментує: «Отримання акредитації CPD для BDO в Україні – це ще один ключовий етап на шляху вдосконалення системи освіти співробітників. В сучасному світі якість та актуальність набутих знань два найосновніших фактори успіху в сфері професійних послуг.
BDO, ООО
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!