Підсумки конференції е-сервісів у бізнесі 2019: чому великі компанії впроваджують ЕДО

28 березня, 2019

З 14 по 18 березня 2019 року на території курорту “Буковель” відбулася конференція з електронних рішень для українського бізнесу. Організатором заходу виступив EDI-провайдер EDIN, який надає сервіси для обміну електронними даними між партнерами.

У конференції взяли участь провідні компанії різних галузей: рітейл, телеком, логістика, виробництво, horeca, АЗС, e-commerce та ін.

Розпочався захід з доповіді організаторів, в якій було озвучено ряд впроваджених оновлень сервісів провайдера, інноваційних рішень та плани розвитку єдиної еко-системи для бізнесу. Успішні кейси з впровадження електронного документообігу сервісів EDIN надали ТМ “Велика Кишеня”, FM Logistic, Mareven Food Ukraine та компанія METINVEST. Партнером заходу виступив оператор мобільного зв'язку Vodafone з презентацією послуги Mobile ID, яка входить до функціоналу одного з рішень провайдера — сервісу для обміну пакетами документів EDIN-Docflow.

Після офіційної частини заходу, гості конференції долучилися  до довільного нетворкінгу та відвідали гала-вечерю з розважальною частиною. У вільний час кожен бажаючий міг скористатися послугами гірськолижного курорту та насолодитися катанням засніженими трасами на лижах або сноуборді.

Такі заходи вкотре підтверджують важливість інноваційних інструментів для розвитку сучасного бізнесу. Електронні рішення документообігу — це невід'ємна частина прогресу компаній сьогодні та їхніх перспектив у майбутньому. EDI-провайдер EDIN і надалі закликатиме підприємців долучатися до єдиної еко-систему електронного документообігу.

 
Yulia Zakharova
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!